ÄR DU UTE EFTER ETT ENKELT OCH TRYGGT BILLÅN VID DITT BILKÖP?

Vi kan ordna finansiering för dig som köper bil. Ny, begagnad, privat eller via företaget. Vi hjälper även till med att finansiera underhåll och drift. I varje finansiering ingår en konkurrenskraftig ränta. Du kan välja fast eller rörlig ränta, extraamortering och fri förtidslösen när du vill.

PRIVATLEASING – ETT ALTERNATIVT BILÄGANDE

Att ha en bil ska vara lätt och bekymmers­fritt. Därför har vi tagit fram paketlösningen Bilia Privatlease för Fordägare. Vi ordnar med finansieringen och självklart ingår service. Har du Biliakort får du alla dina bilkostnader samlade på en faktura – inget krångel, inga överraskningar.

Vår privatlease är perfekt för dig som vill ha ett enkelt bilägande, kontroll på din bilekonomi och slippa dolda avgifter.

Fördelar med privatleasing är bland annat:
  • 0 kr i kontantinsats, lås inte upp ditt kapital i en bil.
  • Garanterat restvärde dvs inga obehagliga överraskingar när du återlämnar bilen.
  • Efter 3 år returnerar du bilen och kan välja en ny.
Du får alltså 3 års bekymmersfritt bilägande!

MED BILIAKORTET SAMLAR DU ALLT SOM RÖR DIN BIL PÅ EN FAKTURA

Äger du redan en bil idag får du säkert många olika fakturor i slutet av månaden. Det kan vara en för drivmedlet, en för bilförsäkringen, en från bilverkstaden osv. Skaffar du Biliakort samlar du allt som rör bilen på en och samma faktura – även finansieringen! Dessutom får du mängder av andra fördelar på köpet.